Mijn naam is Joël Vingerling ik ben begonnen met STUDIO JOËL VINGERLING in 2003. Sindsdien heb ik ruim 400 trouwreportages mogen fotograferen. Door de jaren heen heb ik mijn eigen style kunnen ontwikkelen. Gevoel voor detail en sfeer staan centraal in de reportage. 

Ik woon met mijn gezin met 2 dochters in het bosrijke Nunspeet. Naast trouwfotografie fotografeer ik ook graag kunst projecten en voor bedrijven: www.joelvingerling.com

 

De style van fotografie is een documentaire/journalistieke benadering waarbij de reportage een sfeervol verhaal van de dag laat zien zonder onnodige inmenging van de fotograaf.

 

Door mijn ervaring weet ik goed welke aanwijzingen ik moet geven tijdens jullie bruidsreportage zodat jullie er altijd op je best opstaan. Ook hoeven jullie je niet druk te maken over wat te doen tijdens de trouwreportage. Ik neem hier altijd het initiatief zodat de reportage voor jullie zeer ontspannen verloopt.


De producten zijn allemaal custom producten dat wil zeggen dat jullie zelf kunnen bepalen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Dus altijd een persoonlijk en 100% exclusief resultaat.

 

Ik sta altijd open voor de suggesties en wensen van het bruidspaar. Klantvriendelijkheid en flexibiliteit vind ik heel belangrijk.

Referenties

....Je hebt echt TOP werk geleverd en dat is zeker een extra compliment waard. Je was op de dag zelf al een zeer fijn persoon om ons heen te hebben (rustig, beleefd, oog voor detail, humor, geduldig, en dus ook zeer professioneel) maar je leverd ook nog eens zeer professioneel en hoogstaand werk af. Ook overige vrienden en familie leden vinden jouw boek een prachtige weergave van "onze" dag.....

Niels & Thamara 

"Wij hebben de dag van onze dromen mogen beleven.
Dankjewel dat jij deze dag hebt weten vast te leggen....en hoe!!"

Niels & Diane

"Bedankt voor de fantastische foto's"

Jacques & Esther

"Wat kan jij mooie foto's maken! Ik heb niet eens gemerkt dat je erbij was...Dat is pas een goede fotograaf!"

Annika & Ewout

Trouwen in het buitenland

Ook daar fotografeer ik graag jullie bruiloft ik heb veel ervaring met bruiloften in het buitenland met name Italië en Frankrijk heb ik meerdere malen prachtige reportages mogen maken!

 

Italië, comomeer 2011
Italië, comomeer 2011