Mijn naam is Joël Vingerling ik ben begonnen met Studio Joël Vingerling in 2005. Sindsdien heb ik bijna 500 trouwreportages mogen fotograferen. Door de jaren heen heb ik mijn eigen style kunnen ontwikkelen. Gevoel voor detail en sfeer staan centraal in de reportage.  Ik woon met mijn gezin met 3 dochters in het bosrijke Nunspeet.

 

De style van de trouwfotografie is een documentaire/journalistieke benadering waarbij de reportage ongedwongen verslag van de dag laat zien zonder onnodige inmenging van de fotograaf.

 

Wel neem ik de regie tijdens de reportage van jullie als bruidspaar hier weet ik goed welke aanwijzingen ik moet geven zodat jullie altijd ontspannen zijn en er op je best opstaan. Hier komt mijn ruime ervaring goed van pas voor een fijne trouwreportages met toffe foto's.


De producten zijn allemaal custom producten dat wil zeggen dat jullie zelf kunnen bepalen hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Dus altijd een persoonlijk en 100% exclusief resultaat.

 

Ik sta altijd open voor de suggesties en wensen van mijn klanten. Klantvriendelijkheid en flexibiliteit vind ik heel belangrijk.

 

Naast trouwfotografie fotografeer ik ook veel bedrijven en diverse fotoprojecten: www.joelvingerling.com

Zelf portret in de mijn fotostudio:)
Zelf portret in de mijn fotostudio:)

Referenties

Wij willen jou nogmaals bedanken voor alle hulp, inzet en jouw ongelooflijke professionaliteit! Wij hadden jou niet in de gaten en dat is zó terug te zien in de spontane foto's; in 1 woord geweldig!. Als wij mensen tegenkomen die nog een fotograaf zoeken, dan zullen wij jou zeker aanbevelen!

Henk & Suzanne

 

Door al deze hectiek hebben wij jou nog helemaal niet fatsoenlijk kunnen bedanken.
Dus bij deze Joël: ik dacht dat het heel onwennig zou zijn, de hele dag een fotograaf die over je schouders mee kijkt, maar jij bent heel prettig in omgang en ik voelde me meteen op mijn gemak. Al snel had ik jou niet eens meer in de gaten. De fotoreportage ging ook heel ontspannen. We vonden het heel fijn, hoe jij af en toe de regie nam en voorstellen deed voor locaties of poses. Volgens mij hebben we zo een hele leuke diversiteit aan foto's. En van wat ik zo snel heb kunnen zien, ontbreekt er echt werkelijk niets; echt elk detail is vastgelegd. 🙂 Kortom, we zijn heel blij met onze keuze voor jou als trouwfotograaf!

Kim & Ale

 

....Je hebt echt TOP werk geleverd en dat is zeker een extra compliment waard. Je was op de dag zelf al een zeer fijn persoon om ons heen te hebben (rustig, beleefd, oog voor detail, humor, geduldig, en dus ook zeer professioneel) maar je leverd ook nog eens zeer professioneel en hoogstaand werk af. Ook overige vrienden en familie leden vinden jouw boek een prachtige weergave van "onze" dag.....

Niels & Thamara 

"Wij hebben de dag van onze dromen mogen beleven.
Dankjewel dat jij deze dag hebt weten vast te leggen....en hoe!!"

Niels & Diane

"Bedankt voor de fantastische foto's"

Jacques & Esther

"Wat kan jij mooie foto's maken! Ik heb niet eens gemerkt dat je erbij was...Dat is pas een goede fotograaf!"

Annika & Ewout

 

Wat zijn de foto’s fantastisch geworden. Het was echt een feestje om ze te bekijken gisteren, we waren er ontroerd van.
Dank je wel voor deze blijvende herinnering aan een prachtige dag.
Jasper en Monique

 

Trouwen in het buitenland

Ook daar fotografeer ik graag jullie bruiloft ik heb veel ervaring met bruiloften in het buitenland met name Italië en Frankrijk heb ik meerdere malen prachtige reportages mogen maken!

 

Italiaanse destination wedding

Italiaanse, bruiloft, italie, trouwen, fotograaf
De Italiaanse bruiloft van Calliste en Henry