Bruidsreportage in Ermelo, Harderwijk en Doorn

Het is alweer een poosje geleden dat ik de bruiloft van Pauline en Erik heb gefotografeerd dit was namelijk afgelopen september. Maar graag wil ik deze toch nog delen op mijn site omdat het een hele mooie bruiloft was met een aantal prachtige locaties zoals de Helenaheuvel in Doorn. Vanuit Ermelo was de start van de bruiloft om vandaar uit naar Harderwijk te gaan voor het fotograferen van de trouwreportage dit was in de oude binnenstad en als afwisseling ook nog bij een mooie industriële locatie op een industrie terrein. Aansluitend was de trouwceremonie in het oude stadhuis van Harderwijk om later op de dag naar Doorn te gaan naar de prachtige locatie de Helenaheuvel dat midden in het bos ligt op een heuvel met uitzicht op de hei. Door de feestelijke versieringen en de gezellige sfeer was het een zeer fotogenieke setting voor het fotograferen van deze mooie bruiloft! 

Hieronder een kleine selectie van de foto's.

champagne bruiloft trouwen trouwringen fotograaf
Trouwringen en champagne

Reactie schrijven

Commentaren: 0