Trouwreportage Comomeer, Italië!

Op 13 september was ik in Italië bij het comomeer voor de trouwreportage van Henry en Calliste. 
Zij trouwden op een prachtige dag met fantastisch weer. De dag begon bij de villa waar zij verbleven in het noorden van het comomeer vlakbij Sorico.
Vandaar gingen we met de boot naar de trouwlocatie dat zuidelijker aan het meer gelegen is. De trouwlocatie was bij een prachtige tuin met oude olijfbomen en uizicht over het meer. Later in de middag hebben we de fotoreportage gemaakt in Bellagio een oud plaatsje wat erg in trek is bij de toeristen. 
Het was een ontspannen fotoshoot met veel touristen die erg enthousiast waren;)

Voor mij was het een mooie ervaring om een trouwreportage te maken op zulke prachtige locaties en met zo'n leuk bruidspaar!

Hieronder een impressie van de dag.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Henry & Calliste (donderdag, 24 juli 2014 19:20)

    Wat geweldig om onze trouwfoto's op je nieuwe website weer te zien. Zelfs uitgebreid met een mooi verslag van onze dag, wat een eer! Het was een geweldige week in Italië met onze familie. De trouwdag was super, vooral ook door de manier waarop Joël werkt; je voelt je ontspannen en hij heeft veel creatieve ideeën bij de fotoshoot. Top Joël, we denken er nog vaak aan terug.