Trouwreportage bij Kasteel de Schaffelaar

De trouwreportage van Michel en Bianca bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld.

Een prachtige locatie ideaal voor leuke en afwisselende trouwfoto's.

meer lezen

De mooie trouwreportage van Paul en Sylvia

Hieronder een kleine selectie van de leuke trouwreportage die ik mocht maken van Paul en Sylvia die verschillende locaties hadden voor een trouwfoto's. We begonnen bij de Smedereij in Epe om daarna nog in het bos en bij de hei foto's te maken. De ceremonie en het feest waren op de altijd prachtige locatie Het Koestshuis in Hulshorst.

meer lezen

De bruiloft van Ester en Gerben bij het gemaal in Kampen

Hieronder een kleine selectie foto's van de bruiloft van Gerben en Ester in Kampen. De trouwreportage was in de oude binnenstad van Kampen en bij het gemaal. De trouwceremonie was buiten bij het gemaal. Een prachtige dag met een mooi spontaan bruidspaar!

 

romantische trouwreportage door trouwfotograaf in Kampen
meer lezen

Prachtige bruiloft bij kasteel Hooge Vuursche in Baarn

In april van dit jaar mocht ik de bruiloft van Ida en Martijn fotograferen bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn.

Dit is een werkelijk prachtige locatie voor de trouwreportage maar ook de ceremonie in de trouwzaal is helemaal fantastisch.

Het was een fijne ontspannen dag met veel emotie.

 

Hieronder een kleine selectie van de foto's van hun trouwreportage.

meer lezen

De bruiloft van Tessa en Koen

Van de zomer mocht ik deze leuke bruiloft fotograferen van Tessa en Koen die heerlijk weer hadden op hun trouwdag.

De dag begon in Harderwijk met een leuke trouwreportage op de Vischmarkt en de boulevard waarna we doorgingen naar Ermelo om daar nog wat foto's op de hei te maken .. De trouwceremonie was in Leusden op een prachtige locatie in het bos tussen de oude beukenbomen.

 

Hieronder een kleine selectie van de foto's die zijn gemaakt.

 

trouwreportage, trouwen, boulevard, Harderwijk
Op de boulevard van Harderwijk
meer lezen 0 Berichten

De trouwreportage van Marten en lotte

Het is een prachtig trouwseizoen met mooie bruiloften en gelukkig bijna altijd mooi weer.

Zo ook voor deze bruiloft van Marten en Lotte die ik in juli mocht fotograferen. De trouwlocatie (Het Bovenveen) was prachtig en ook de verdere dag was op de zelfde locatie met een gezellige festival sfeer.

 

Hieronder een kleine selectie van de foto's.

meer lezen

De bruiloft van Janieke en Marko

Vorige maand mocht ik deze heerlijke bruiloft fotograferen. Alles zat mee prachtig weer, mooie locaties en blije mensen.

De bruiloft begon in Doornspijk bij de boerderij van de ouders van Janieke. Hier zijn we ook begonnen met de trouwreportage om verder te gaan naar de hei in vierhouten die nog in bloei stond. De trouwceremonie was in de oude raadzaal van Elburg.

 

Hieronder een kleine selectie van de bruiloft.

meer lezen

Zonnige bruiloft in Harderwijk en Ermelo

Vorige maand mocht ik de prachtige bruiloft van Jan en Marcella fotograferen. Het weer was fantastisch en ook de locaties waar we de trouwreportage hebben gemaakt. Deze begonnen we in Hierden bij vlakbij het Veluwemeer en daarna in de haven bij de binnenstad in Harderwijk voor een aantal typische hardwijkse foto's. De reportage hebben we afgesloten in het bos bij Ermelo waar een mooi stukje was met wat varens. De trouwlocatie was aan het water bij de Telstar club bij strand Horst.

 

Hieronder een kleine selectie van de foto's.

meer lezen

De zonnige bruiloft Guus en Minke bij Landgoed het Laer in Ommen

Afgelopen september had ik de bruiloft van Guus en Minke deze werd gehouden op het landgoed de Laer in Ommen.

Dit is een mooie locatie met boomgaard waar ook de trouwceremonie gehouden werk.

Kortom een prachtige dag met een fijn bruidspaar!

 

Hieronder een kleine selectie van de trouwreportage.

meer lezen

De bruiloft van Jason en Myrthe bij Kasteel de Vanenburg

Op 4 september mocht ik de bruiloft van Jason en Myrthe fotograferen. Deze begon in Barneveld waar we ook de trouwreportage hebben gemaakt. Dit was het transferium en bij het Schaffelaarse bos. Een Heerlijke bruiloft met een fijn en spontaan stel.

 

Hieronder een kleine selectie van de trouwreportage.

 

meer lezen

De warme zomer bruiloft van Justin en Manon

Afgelopen augustus mocht ik de trouwreportage maken van de bruiloft van Justin en Manon.

We begonnen in Lelystad met de first look prachtig bij het water waarna we naar de trouwlocatie gingen waar we ook de fotoshoot gemaakt hebben. De trouwceremonie was heerlijk buiten aan het water wat altijd mooie beelden geeft.

 

Hieronder een kleine selectie van de trouwreportage.

De bruiloft van Haske en Harm Jan

Op 12 juni mocht ik de bruiloft van Haske en Harm Jan fotograferen. Vanwege corona was het nog onzeker of het door zou gaan maar gelukkig waren de maatregelen inmiddels iets versoepeld en ging de bruiloft door. Wel met een aangepast programma en met minder gasten. Het weer zat gelukkig mee voor de trouwreportage die begon in Ens en eindigde in het Natuurpark Lelystad.

Het was een mooie en ontspannen dag met veel emotie.

 

Hieronder een kleine selectie van de trouwreportage.

meer lezen

De prachtige bruiloft van Gert-Kees en Elise in Ermelo

In april mocht ik de mooie bruiloft van Gert-Kees en Elise fotograferen die gehouden werd in Ermelo en in Putten bij het prachtige Kasteel de Vanenburg. De reportage is ook bij de Vanenburg gemaakt en op de hei.

 

Hieronder een kleine selectie van de foto's!

meer lezen 0 Berichten

Trouwreportage in Kampen en Nunspeet

Vorig jaar heb ik deze prachtige bruiloft mogen fotografen. De trouwreportage was in Kampen op prachtige historische plekken om daarna richting Nunspeet te gaan waar we nog foto's in het bos hebben gemaakt.

De trouwceremonie was bij Herberg Nuwenspete deze prachtige locatie ligt in het bos. 

 

Hieronder een kleine selectie van de trouwfoto's.

spontaan, trouwfoto, nunspeet, kampen
Spontane trouwfotografie
meer lezen 1 Berichten

Bruiloft in Ermelo van Mike & Andrea

Op 21 september mocht ik de bruiloft van Mike en Andrea fotograferen in Ermelo. Als ik eerst zou ik bij de bruidegom foto's maken van het voorbereiden. Bij aankomst in de ochtend bij Mike was het weer heel slecht met  veel regen. Gelukkig trok dit snel bij en bleef het verder op de dag droog met mooi en prettige licht om te fotograferen. De trouwreportage is gemaakt bij Landgoed/kasteel Staverden in Ermelo. De trouwceremonie was bij de Heerlickheijd van Ermelo in het prieel.

trouwbloemen trouwboeket
trouwboeket van roze rozen.
meer lezen 0 Berichten

Trouwreportage Zutphen en Landgoed Stakenberg in Nunspeet

Afgelopen september heb ik de bruiloft van Kevin en Sabine gefotografeerd. In de ochtend onderweg naar Zutphen was het heel regenachtig met hele harde buien maar gelukkig werd het weer snel beter zodat we alles buiten hebben kunnen fotograferen.

De trouwreportage is gemaakt in Zutphen en onderweg naar Landgoed Stakenberg zijn we nog even gestopt voor wat foto's bij kasteel Staverden. De ceremonie en het feest waren bij Landgoed Stakenberg in Nunspeet.

 

Hieronder een kleine selectie van de foto's!

trouwjurk, trouwen, bruid, voorbereidinge
In de ochtend bij de bruid tijdens de voorbereidingen
meer lezen 0 Berichten

Bruiloft van Manon en Stefan in Harderwijk en Hulshorst

In augustus heb ik de bruiloft van Stefan en Manon gefotografeerd. De trouwreportage hebben we gemaakt in Harderwijk bij de nieuwe boulevard die erg mooi geworden is. Maar natuurlijk ook de op Vischmarkt. Om alles of te ronden hebben we nog bij het haventje foto's gemaakt waar de historische botters liggen. De trouwceremonie was bij het Koetshuis in Hulshorst waar altijd alles tot in de puntjes is verzorgd. Kortom een prachtige dag!

Hieronder een kleine selectie van de reportage.

 

botter, molen, harderwijk, trouwen
Haven van harderwijk met de molen en de ouderwetse botters
meer lezen

Bruiloft in Rotterdam

In juli mocht ik deze prachtige bruiloft fotograferen in Rotterdam. De ceremonie was bovenop het dak van Hotel Stroom Rotterdam. Met een prachtig uitzicht over de stad en op de Euromast. De fotoreportage hebben gemaakt in het centrum van Rotterdam en bij de kade vlakbij het Hotel.

meer lezen

Bruiloft bij Kasteel de Schaffelaar in Barneveld

Vorige maand mocht ik de bruiloft van Gerjan en Natascha fotograferen. In Ermelo begon de dag met het ophalen van de bruid. Waarna we naar Barneveld gingen naar de mooie trouwlocatie Kasteel de Schaffelaar hier hebben we de trouwfoto's gemaakt en was tevens de trouwceremonie als het feest! Hieronder een kleine selectie van deze prachtige bruiloft.

duiven loslaten trouwen kasteel
Loslaten van de duiven
meer lezen 0 Berichten

Prachtige bruiloft in Hierden en Kampen

Op 20 april had ik één van de eerste bruiloften van dit seizoen die ik mocht fotograferen. 


Samen met het bruidspaar Sándor en Irene heb ik de trouwfoto's gemaakt op de zandverstuiving in Hulshorst maar al gauw werd het hier ons wat te heet. Hierna zijn we door gegaan naar Harderwijk waar we foto's hebben gemaakt op de Vischmarkt en de nieuwe Vischpoortbrug waar wij zeer waarschijnlijk de eerste waren die de brug hebben ingewijd als trouwfoto locatie;)  

 

De trouwceremonie en lunch was op een prachtige landelijke locatie in Hierden lekker buiten met mooi weer!

Hierna gingen we door naar Kampen voor de rest van dag.

 

Zoals altijd een kleine selectie van de bruiloft hieronder te zien.

trouwreportage, vischpoortbrug, bruiloft, fotograaf
Het bruidspaar op de Vischpoortbrug tijdens de trouwreportage
meer lezen 0 Berichten

Portret met sluier

Een trouwreportage bestaat uit meer dan alleen het bruidspaar op de foto zetten. Altijd fotografeer ik de bruid en bruidegom ook alleen. Vaak zijn dit portretfoto's en ook verschillende details. Een bruid die een sluier heeft is vaak een reden voor mij om hier wat extra mee te doen. Hier in deze blog een kleine selectie van een aantal verschillende foto's.

bruid sluier fotograaf
meer lezen 0 Berichten

zwart/wit

Deze keer een kleine selectie van zwart/wit foto's. Zwart/wit geeft soms zo mooi het licht en de vorm weer dat het voor bepaalde foto's de betere keuze is dan de kleuren versie.

bruidsmeisje bruid sluier
meer lezen

Bruiloft bij Kasteel de Vanenburg in Putten

Het is alweer even geleden maar deze bruiloft wil ik toch graag delen.
Afgelopen oktober heb ik de prachtige bruiloft van Sjoerd en Yvonne mogen fotograferen. Het was een mooie dag met heerlijk weer wat altijd fijn is voor de trouwfoto's die we buiten maken. 
De locatie van de hele dag was bij Kasteel de Vanenburg in Putten. Dit is een van mijn favoriete locaties in deze omgeving door de prachtige tuin en mooie trouwzaal met prettig licht om te fotograferen.

Hieronder een kleine selectie van de trouwreportage.

meer lezen 0 Berichten

Trouwreportage in de binnenstad Leiden

2 maanden geleden heb ik de mooie bruiloft van Bartwim en Inge mogen fotograferen. Het was een vroege rit voor mij omdat ik iets na 8 uur aanwezig zou zijn in Lisse (vlakbij Leiden) voor wat voorbereiding foto's bij de bruid thuis. Om de files voor te zijn was ik vertrokken om 6.45 en inderdaad geen file. Al vroeg zijn we begonnen met de trouwreportage in Leiden. Een prachtige stad met oude gevels en mooie bruggetjes. Het weer was niet heel overtuigend maar gelukkig droog genoeg om alle foto's buiten te maken en bewolkt is niet erg voor de foto's. Hieronder een kleine selecties van de trouwreportage. 

bruid, details, voorbereidingen, bruiloft, fotograaf
Voorbereidingen bij de bruid thuis
meer lezen 0 Berichten

Trouwreportage in Abcoude

Inmiddels alweer bijna 2 maanden geleden mocht ik de prachtige bruiloft van Paul en Eva fotograferen. Deze was in Abcoude bij Villa oldenhoff wat een zeer mooie locatie is om te trouwen met een heerlijke tuin erbij.  Alles was buiten in de tuin van de villa alleen het feest later op de avond was binnen. Het is als fotograaf altijd fijn om buiten te fotograferen om dat dit veel ongedwongen foto's op levert.

Hieronder een kleine selectie van de trouwfoto's. 

meer lezen

Trouwreportage in Ermelo en Amersfoort

Enkele maanden geleden heb ik de trouwreportage van Kevin en Maaike gefotografeerd. Voor de trouwreportage hebben we meerdere locaties gebruikt zodat er veel afwisseling is. We zijn in Harderwijk geweest bij het stadstrand en de Vischmarkt. De reportage hebben we afgesloten bij het bos in Ermelo waar prachtige varens stonden. Hieronder een kleine selectie van de reportage en de bruiloft.

Harderwijk trouwreportage
Bij het stadstrand in Harderwijk
meer lezen 0 Berichten

Bruiloft in Putten

Inmiddels zit ik vol in het trouwseizoen met al heel veel bruiloften die ik heb gefotografeerd.

Bijna 2 maanden geleden mocht ik de bruiloft van Ruben en Marian fotograferen deze was in Putten. De trouwreportage hebben we gemaakt bij het Landgoed Oldenaller in Putten dit een mooie locatie met een fraai bos en leuk paadjes.

Hieronder een kleine selectie foto's van de trouwreportage.

trouwfotograaf Putten
trouwfoto Oldenaller Puten
meer lezen

De details

Tijdens het fotograferen van de bruiloft zijn er altijd veel details die ik graag fotografeer. Uiteraard word het bruidsboeket gefotografeerd maar er zijn zoveel meer details te fotograferen zoals de manchet knopen de schoenen en alle aankleding op de verschillende locaties. Een goede trouwreportage kan niet zonder mooie foto's van deze details. Ook in een trouwboek geven deze foto's extra sfeer aan het geheel.

meer lezen 0 Berichten

Zomerse loveshoot in maart!

Deze loveshoot van Ruben en Marian heb ik afgelopen weekend gefotografeerd bij de Zandenplas in Nunspeet het was prachtig weer met een heerlijk zomers gevoel!

meer lezen 0 Berichten

Bruidsreportage in Ermelo, Harderwijk en Doorn

Het is alweer een poosje geleden dat ik de bruiloft van Pauline en Erik heb gefotografeerd dit was namelijk afgelopen september. Maar graag wil ik deze toch nog delen op mijn site omdat het een hele mooie bruiloft was met een aantal prachtige locaties zoals de Helenaheuvel in Doorn. Vanuit Ermelo was de start van de bruiloft om vandaar uit naar Harderwijk te gaan voor het fotograferen van de trouwreportage dit was in de oude binnenstad en als afwisseling ook nog bij een mooie industriële locatie op een industrie terrein. Aansluitend was de trouwceremonie in het oude stadhuis van Harderwijk om later op de dag naar Doorn te gaan naar de prachtige locatie de Helenaheuvel dat midden in het bos ligt op een heuvel met uitzicht op de hei. Door de feestelijke versieringen en de gezellige sfeer was het een zeer fotogenieke setting voor het fotograferen van deze mooie bruiloft! 

Hieronder een kleine selectie van de foto's.

champagne bruiloft trouwen trouwringen fotograaf
Trouwringen en champagne
meer lezen 0 Berichten

Zomerse bruiloft in Harderwijk en Nijkerk

Het is nu rustig met nieuwe bruiloften die gefotografeerd moeten worden. Wel ben ik druk met het uitzoeken van de foto's voor mijn nieuwe (demo) trouwboeken. Hiervoor bekijk ik alle bruiloften van het afgelopen seizoen. Dan is het altijd leuk om te zien hoeveel mooie bruiloften ik heb mogen fotograferen.

 

Één van deze prachtige bruiloften was die van Marco en Marieke die op een mooie zomerse dag zijn getrouwd!

Deze begon in Harderwijk waar we ook de trouwfoto's hebben gemaakt o.a. in het plantage park en bij de rozentuin. 

De trouwceremonie en receptie waren bij de trouwlocatie De roode schuur in Nijkerk.

 

Hieronder een kleine selectie van de foto's.

roode schuur nijkerk bruidspaar trouwen bruiloft fotograaf
Het bruidspaar direct na de trouwceremonie bij de Roode schuur in Nijkerk
meer lezen 0 Berichten

Een trouwboek altijd het mooiste eindresultaat!

Het mooiste eindresultaat voor de trouwfoto's blijft toch altijd een mooi opgemaakt trouwboek. Hieronder een boek dat ik recent voor klanten heb gemaakt. Dit is een digitaal opgemaakt trouwalbum dat op echt fotopapier is gedrukt en helemaal naar eigen smaak gekozen kan worden wat kleur, materiaal en fotocover.

meer lezen

Bruiloft in Elburg en Nunspeet

Vorig jaar november heb ik een van de laatste bruiloften van 2016 gefotografeerd. Het was de bruiloft van Lenard en Hester die werd gehouden in Elburg. Ze zijn getrouwd in het oude stadhuis en de feest locatie was De Haas ook in Elburg. Het was een koude maar mooie dag waar we bijna alle trouwfoto's buiten hebben kunnen maken. De trouwauto had echter wel wat last van de kou want de accu had het begeven dus moest deze een aantal keer aangeduwd worden wat overigens prima ging!

 

Hieronder een kleine selectie van de foto's.

trouwfotograaf in elburg voor bruiloft
Trouwauto die aangeduwd moet worden.
meer lezen

Trouwreportage in Harderwijk

In september heb ik de bruiloft van Mark en Valérie mogen fotograferen. De hele bruiloft was in Harderwijk en de fotoshoot hebben we in de binnenstad en het strandeiland gemaakt. Dit zijn altijd dankbare locaties voor het fotograferen van de trouwreportage. Hieronder een kleine selectie van de foto's van de bruiloft.

meer lezen 0 Berichten

Trouwreportage in Amersfoort

Begin augustus heb ik de bruiloft van Maud en Arno mogen fotograferen. Deze bruiloft was in de binnenstad van Amersfoort waar prachtige plekken zijn zoals de mooie oude straten. Ook hebben we nog in een oude kerk foto's gemaakt met een prachtige sfeer. Het weer was helaas niet heel overtuigend maar het was een mooie dag met veel gezelligheid! Hieronder een kleine selectie van de bruidsreportage.

meer lezen

Bruilfoft van Tom en Laura

Eerder dit jaar heb ik een loveshoot van Tom en Laura gemaakt op de zandverstuiving waar ik ook een blogje van heb gemaakt. (zie hier) En onlangs heb ik hun bruiloft mogen fotografen! De bruiloft werd gehouden op een prachtige rustige locatie omringt door bossen en weilanden. De trouwceremonie zou buiten gehouden worden maar dit bleek nog spannend omdat het weer niet helemaal meezat gelukkig kwam de zon op tijd door de wolken en kon alles zoals gepland doorgaan op deze prachtige dag!

 

Hieronder een kleine selectie van de foto's!

bruidsjurk bruid voorbereidingen
meer lezen

Bruiloft van Johan en Eva in Ermelo

Op 3 juni mocht ik de bruiloft van Johan en Eva fotograferen . Een mooie dag die begon in Ermelo om daarna naar de altijd mooie tuin van Kasteel staverden te gaan voor de trouwreportage. De trouw ceremonie en de receptie waren bij De zwarte boer ook in Ermelo.

meer lezen 0 Berichten

Loveshoot Tom en Laura

Een paar weken geleden heb ik een leuke loveshoot gemaakt op de zandvertuiving bij Hulshort met Tom  en Laura. Zij trouwen in juli en wilden graag nog een fotoshoot vooraf doen! Een leuke en spontane fotoshoot is het geworden met veel zon!

 

Hieronder een selectie van de gemaakte foto's!

meer lezen 0 Berichten

Bruiloft Bert Jan & Christa in Ermelo / Ede

Het is alweer een tijdje geleden dat ik het laatste fotoblog heb geplaatst.

Inmiddels zit ik nu volop in het het bruiloften seizoen en heb ik alweer veel prachtige bruiloften mogen fotograferen.

Ook de bruiloft van Bert Jan en Christa heb ik onlangs gefotografeerd. Deze bruiloft begon in Ermelo om van daaruit naar Kasteel Staverden te gaan voor de trouwreportage. Het was een prachtige dag met mooi weer en mooi licht in de ochtend waar ik als fotograaf altijd extra blij van word. Hieronder een kleine selectie van de bruiloft.

meer lezen

Nieuwe trouwalbums

Omdat ik altijd opzoek ben naar de beste kwaliteit voor mijn klanten ben ik onlangs overgestapt naar een nieuwe leverancier voor de trouwalbums.

Deze nieuwe albums zijn van een Portugese leverancier die gespecialiseerd is in het maken van exclusieve albums op maat. De keuze is enorm wat de materialen en formaten betreft! Dus altijd een persoonlijk resultaat.

 

Ook kan ik een hele mooie opberg box leveren voor het trouwalbum gemaakt uit hout en leer met persoonlijke opdruk.

 

Hieronder foto's van de nieuwe demo albums die vandaag binnen kreeg.

trouwalbum, demoalbums, trouwfotografie
De nieuwe trouwalbums met fotobox
meer lezen